Czekolada rubinowa 47,3 % z pierniczkami, pistacjami i płatkami róży
towar niedostępny





Opis
Termin przydatności do: 6 miesięcy
Wielkość: 7,7 cm x 15,6 cm
Waga: 90 g
Przedstawiam Wam czekoladę rubinową, czyli czwarty rodzaj czekolady. Kryje w sobie ziarna kakaowca najwyższej jakości, z Ekwadoru, Brazylii i Wybrzeża Kości słoniowej. Wyczuwalne są w niej nuty cytrusów i owoców leśnych. Piękny różowy kolor i wyjątkowy smak zawdzięcza rubinowym ziarnom kakaowca.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy, pierniczki (mąka pszenna (GLUTEN), miód pszczeli, cukier, masło (MLEKO), ciemna czekolada [(miazga kakaowa,tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna sojowa), aromat naturalny (wanilia)], woda, przyprawa piernikowa (cynamon, imbir, kolendra, goździki, kardamon, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, anyż) substancja spulchniająca (difosforan sodu, węglan sodu), pistacje, płatki róży.
Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna 564 kcal; Cukry (Mono i Disacharydy) 48,6 g; Zawartość ogólna tłuszczu 35,9 g; Błonnik pokarmowy 0,7 g; Kwasy tłuszczowe nasycone 21,5 g; Zawartość ogólna białka 9,3 g; Węglowodany przyswajalne 49,7 g; sól 0,26 g.
Danuta
Raz spróbujesz i od razu się zakochujesz ...
Agnieszka
Piękna i przepyszna!