Z dumą przedstawiam Wam wyjątkową, aksamitną czekoladę, którą stworzyłam w podparyskim laboratorium Or Noir. Każdą tabliczkę dekorujemy aromatycznymi serduszkami piernikowymi. Kryje w sobie ziarna kakaowca najwyższej jakości, z najdalszych zakątków świata. Ciemna to mieszanka ziaren pochodzących z Ghany, Tanzanii i Wenezueli. Mleczna, o wyczuwalnych nutach karmelu i orzecha laskowego może się poszczycić kompozycją ziaren kakaowca z Wybrzeża Kości słoniowej i Ghany. Biała czekolada posiada niezwykle aksamitny smak, z mocno wyczuwalną, cudowną nutą wanilii.
Składniki czekolada ciemna 73 % z pierniczkami: miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna sojowa, naturalna wanilia, pierniczki [ mąka pszenna (GLUTEN), miód pszczeli, cukier, masło (MLEKO), woda, przyprawa piernikowa (cynamon, imbir, kolendra, goździki, kardamon, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, anyż, czarny pieprz) substancja spulchniająca (difosforan sodu, węglan sodu).
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: (549/2297 kcal/kJ), tłuszcz: (40,0 g), w tym kwasy tłuszczowe nasycone: (24,0 g), węglowodany: (31,0 g) w tym cukry: (27,0 g), białko: (8,4 g), sól: (0,02 g)