Czekolada biała BIO z pierniczkami serce/ róża/ pistacja
Opis
Czekolada biała BIO z pierniczkami serce/róża/pistacja Iga Sarzyńska Wzrusza Toruń
Biała czekolada BIO z płatkami kwiatów i piernikowymi serduszkami zachwyca wyglądem i smakiem.
Termin przydatności do: 6 miesięcy
Poznajcie naszą aksamitną, białą czekoladę BIO z mocno wyczuwalną, cudowną nutą prawdziwej wanilii z Madagaskaru. Do stworzenia czekolady użyliśmy wyłącznie naturalnych produktów najwyższej jakości, pochodzących z ekologicznych upraw i hodowli. Aromatyczne pierniczki wypiekane w naszej pracowni, płatki róż i chrupiące pistacje wspaniale komponują się z czekoladą i podkreślają jej wyjątkowy smak.
Czekolada BIO z pierniczkami to doskonały pomysł na prezent, dzięki widocznym w niej ziarenkom wanilii zachwyca oryginalnością i wygląda naprawdę wyjątkowo. Poznaj nasze produkty i stwórz piękny zestaw czekolad by podarować je komuś bliskiemu, ot tak, bez okazji :)
♥ Kupujesz czekoladę na prezent? Dodaj do koszyka kartkę okolicznościową, na której umieścimy odręcznie napisaną dedykację. Jej treść możesz nam przesłać w uwagach do zamówienia. ♥
Wielkość czekolady: 7,7cm x 15,6cm
Waga czekolady: 80g
Składniki BIO czekolady: czekolada biała BIO: [organiczny cukier trzcinowy, organiczny tłuszcz kakaowy, organiczne MLEKO w proszku, emulgator: organiczna lecytyna SOJOWA, organiczny ekstrakt z wanilii, organiczna wanilia], PISTACJE, mąka PSZENNA, płatki róży, miód wielokwiatowy (1,2%), MASŁO 82% (0,6%), cukier, czekolada deserowa 72%: [miazga KAKAOWA, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy], cynamon, imbir, goździki, kardamon, kolendra, woda, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, soda oczyszczona, proszek do pieczenia: [substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany, mąka PSZENNA], anyż.
Wartość odżywcza w 100g BIO czekolady: wartość energetyczna (2380 kJ/ 571 kcal), tłuszcz (37 g), w tym kwasy tłuszczowe nasycone (21 g), węglowodany (51 g), w tym cukry (49 g), błonnik (0,5 g), białko (8,2 g), sól (0,23 g).