Czekolada mleczna 45% serce/ róża/ pistacja





Opis
Termin przydatności do: 6 miesięcy
Z dumą przedstawiam Wam unikalną, aksamitną czekoladę, którą stworzyłam w podparyskim laboratorium Or Noir. Przygotowana jest ze starannie wyselekcjonowanych ziaren kakaowca, z najdalszych zakątków świata. Ta pyszna, mleczna czekolada, o wyczuwalnych nutach karmelu i orzecha laskowego może poszczycić się kompozycją ziaren kakaowca z Wybrzeża Kości Słoniowej i Ghany. Dodatki w postaci pistacji, płatków róży i pysznych aromatycznych pierniczków, wypiekanych z dodatkiem starannie skomponowanych przypraw sprawiają, że moja autorska czekolada jest naprawdę wyjątkowa.
Czekolada z piernikowymi serduszkami fantastycznie komponuje się z aromatycznymi, owocowymi konfiturami oraz pierniczkami, tworząc idealny i niepowtarzalny zestaw prezentowy.
Składniki czekolada mleczna 45%: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalna wanilia, pierniczek: (mąka pszenna (gluten), miód pszczeli, cukier, masło (mleko), ciemna czekolada [(miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna sojowa), aromat naturalny (wanilia)], woda, przyprawa piernikowa (cynamon, imbir, kolendra, goździki, kardamon, gałka muszkatołowa, ziele angielskie, anyż) substancja spulchniająca (difosforan sodu, węglan sodu), płatki róży, pistacje.
Wartość odżywcza w 100g czekolady: wartość energetyczna 561 kcal, cukry (mono i disacharydy) (52,0g), tłuszcz (35,0g), w tym kwasy tłuszczowe nasycone: (21,0g), węglowodany: (53,0g), białko: (6,6g), sól: (0,19g)
Wielkość czekolady: 7,7cm x 15,6cm
Waga czekolady: 90g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Agata
To absolutnie najlepsza czekolada mleczna jaką jadłam! Niezwykle aksamitna z wyczuwalnymi nutami orzechów i karmelu. To niesamowite, że została stworzona w laboratorium i jest dostępna tylko u Pani Igi. Pełen zachwyt!