Dukaty z piernikowymi zajączkami w karmelowej czekoladzie
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Dukaty z piernikowymi zajączkami w karmelowej czekoladzie Iga Sarzyńska Wzrusza Toruń
Wielkanocne karmelowe dukaty z piernikowymi zajączkami to wspaniały upominek i cudowna dekoracja świątecznego stołu.
Termin przydatności do: 6 miesięcy
Intensywny karmelowy smak połączony z aromatycznymi pierniczkami to idealne połączenie, które absolutnie pokochacie! Rozpływająca się, aksamitna karmelowa czekolada i chrupiące korzenne pierniczki z naszej toruńskiej pracowni tworzą niesamowitą kompozycję o wyjątkowym aromacie. Dukaty z karmelowej czekolady udekorowane aromatycznymi Wielkanocnymi zajączkami to doskonały wybór na święta. Pięknie prezentują sie jako dekoracja świątecznego stołu lub jako drobny wielkanocny upominek. Te pyszne słodkości zamykamy w eleganckim słoiku, dzięki temu zachowują świeżość przez długi czas i świetnie sie prezentują.
Nasze dukaty z piernikowymi zajączkami to idealny pomysł na drobny, słodki upominek.
♥ Kupujesz dukaty z pierniczkami na prezent? Dodaj do koszyka kartkę okolicznościową, na której umieścimy odręcznie napisane Wielkanocne życzenia. Ich treść możesz nam przesłać w uwagach do zamówienia. ♥
Sposób pakowania dukatów: elegancki szklany słoik z miedzianym sygnetem Iga Sarzyńska Wzrusza Toruń na czarnej pokrywce.
Waga: 100g
Składniki czekoladowych dukatów: masło kakaowe, cukier, MLEKO w proszku, cukier karmelizowany, MLEKO w proszku odtłuszczone, emulgator: lecytyna SOJOWA, sól, naturalny aromat, ekstrakt z wanilii, mąka pszenna, woda, cynamon, pieprz, imbir, kardamon, kolendra, gałka muszkatołowa, goździki, anyż, ziele angielskie, substancja spulchniająca (difosforan sodu, węglan sodu).
Wartość odżywcza w 100g dukatów: wartość energetyczna 594 kcal, cukry (mono i disacharydy) 50g, zawartość ogólna tłuszczu 41g , kwasy tłuszczowe nasycone 25g , zawartość ogólna białka 6,0g, węglowodany przyswajalne 50g , sól 0,21g.
Czekoladowe dukaty mogą zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, laskowych i włoskich.