Markizy kruche maślane kakaowe z ganache porzeczkowym
Opis
Markizy kruche maślane z ganache z czarnej porzeczki Iga Sarzyńska Wzrusza Toruń
Kruche maślane ciasteczka kakaowe z ganache porzeczkowym z butiku Igi Sarzyńskiej to idealne połączenie owoców i słodyczy.
Termin przydatności do: 4 tygodni
Połączenie orzeźwiającej czarnej porzeczki oraz słodkich kakaowych ciasteczek to idealny balans smaków! Markizy to ciasteczka typu shortbread przygotowane na bazie prawdziwego masła, mąki z migdałów, wyśmienitego kakao i mieszanki starannie wyselekcjonowanych korzennych przypraw. Dwa pyszne ciasteczka przełożyliśmy aksamitnym ganache na bazie naturalnego puree z czarnej porzeczki i białej, belgijskiej czekolady! Efekt końcowy zachwyca!
Nasze słodkości cieszą także oczy, dlatego zapakowane są w przepiękne, eleganckie pudełko z kolażem autorstwa niesamowitej artystki - Aleksandry Morawiak. To idealny prezent dla każdego fana piernikowych przysmaków.
♥ Kupujesz kruche ciasteczka na prezent? Dodaj do koszyka kartkę okolicznościową, na której umieścimy odręcznie napisaną dedykację. Jej treść możesz nam przesłać w uwagach do zamówienia. ♥
Waga netto ciasteczek: 210g
Markizy należy przechowywać w lodówce w temperaturze 4-8oC.
Składniki maślanych markiz: czekolada biała: [tłuszcz kakaowy, cukier, MLEKO w proszku, emulgator: lecytyna SOJOWA, ekstrakt z wanilii], mąka PSZENNA, MASŁO 82% (14,0%), puree z czarnych porzeczek: [przecier z czarnych porzeczek], cukier puder: [cukier, syrop glukozowy], masa JAJOWA pasteryzowana, MASŁO 99,8%, kakao (3,5%), mączka MIGDAŁOWA, syrop glukozowy, cynamon, mąka zaparzana z ekstraktem jarzębiny: [mąka PSZENNA, mąka PSZENNA fermentowana, enzymy [PSZENICA], ekstrakt z jarzębiny], kolendra, sól, anyż, pieprz czarny, goździki, ziele angielskie.
Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna (2039 kJ/ 489 kcal), tłuszcz (31 g), w tym kwasy tłuszczowe nasycone (19 g), węglowodany (43 g), w tym cukry (24 g), błonnik (5,2 g), białko (7 g), sól (0,22 g).
Może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, laskowych i włoskich.